fbpx

Life Mastery

Cursuri pentru evoluţia personală şi profesională create de Andy Szekely şi Bootcamp University

Conceptul 6C

Modelul celor 6 arii, pe scurt Conceptul 6C reprezintă un proiect marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om:

  • Carieră (leadership și performanță)
  • Conectare (relații și comunicare)
  • Cash (prosperitate și bani)
  • Corp (sănătate și productivitate)
  • Creştere (evoluție personală și profesională)
  • Contribuție (colaborare și public speaking)

Carieră (leadership și performanță)

Principiul Pareto, un fapt dovedit și recunoscut de majoritatea specialiștilor, spune că 20% dintre performerii de top, în orice profesie, obțin 80% din rezultate și venituri.

Dacă aplici de două ori această regulă, rezulta că doar 4% dintre performeri obțin rezultatele pe care le au ceilalți 96%!

Secretul?

Felul în care îţi gândeşti strategic evoluţia profesională, abilităţile şi competenţele care te vor ajuta să atingi performanța în cariera ta.

Majoritatea oamenilor de mare succes care sunt recunoscuţi pe termen lung pentru profesionalismul lor au “în spate” 10.000 de ore de practică.

Mai exact, au strategii bune instalate în psihicul lor, până la nivel de automatism.

Vorbim aici de acei meseriaşi de top, care au dovedit expertiza de clasa mondială. Vorbim de cei 1% dintre experţi care câştiga de zece sau o sută de ori mai mult decât ceilalţi. Vorbim de executivii de categorie grea, care îşi negociază cu multinaţionalele pachete de beneficii de zeci de milioane de dolari.

Vorbim de maeştri.

Vestea bună este că nu e nevoie să fii genial pentru a deveni maestru.

Este nevoie să ştii foarte exact ce vrei să faci şi să fii hotărât să parcurgi drumul celor 10000 de ore. Pentru asta, ar fi de dorit să îţi găseşti cât mai de timpuriu vocaţia.

 

În 1953 a alerga o milă în 4 minute era de neimaginat. Unii specialiști susțineau chiar că din punct de vedere fiziologic este imposibil ca un astfel de prag să fie trecut…
În 1954, după ce Roger Bannister a alergat o milă în 3.59,4

...


Cum să controlezi cu succes dezvoltarea unui business

Sam Altman, CEO Y Combinator (companie care a creat un nou model pentru finanțarea startup-urilor şi a ajutat la dezvoltarea a peste 1,900 de companii, printre care: Scribd, Dropbox, Airbnb

...


Orice om visează să fie fericit și să se simtă împlinit în propria viață. 

Diferența dintre o persoană care reușește și alta care "se zbate" este dată de acțiunea sau inacțiunea uneia dintre ele, de ceea ce face una sau ceea ce

...


Testimoniale

Cine este Andy Szekely

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.

El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.


Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 

Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.

Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.

Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

  • Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
  • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).