fbpx

Life Mastery

Cursuri pentru evoluţia personală şi profesională create de Andy Szekely şi Bootcamp University

Conceptul 6C

Modelul celor 6 arii, pe scurt Conceptul 6C reprezintă un proiect marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om:

  • Carieră (leadership și performanță)
  • Conectare (relații și comunicare)
  • Cash (prosperitate și bani)
  • Corp (sănătate și productivitate)
  • Creştere (evoluție personală și profesională)
  • Contribuție (colaborare și public speaking)

Conectare (relații și comunicare)

Partener de cuplu? Partener de business? Copil? Părinte? Prieten?
Indiferent de ce rol ai e important să vorbești pe limba relației tale.

Relațiile sănătoase ne mențin sănătoși și împliniți și acest lucru e demonstrat științific.

Cel mai amplu studiu pe această temă se întinde pe o durată de 75 de ani, iar pentru realizarea lui au fost selectați 724 de subiecți, au fost utilizate zeci de mii de pagini de informații, analize de sânge, filmarea conversațiilor între soți și o serie întreagă de alte metode.

Se numește: ‘’The Harvard Study Of Adult Development’’ și a fost publicat în 2015.

Investești destul în relațiile importante din viața ta?

Cea mai mare provocare din viața oricărui om, dar și cea mai importantă sursa de împlinire, este cercul de oameni împreună cu care își petrece majoritatea timpului.

Se spune că 95% dintre probleme sunt persoane... Din fericire, 99% dintre rezolvări sunt tot persoane.

Adică, majoritatea problemelor din viața noastră își au sursa în relațiile cu cei din jur. În mod paradoxal, tot acolo se găsesc și soluțiile!

 

Te afli în faţa unei experienţe de învăţare unice. Am conceput acest program pentru mine, personal și am testat una câte una tehnicile pe care le vei învăţa.

În călătoria mea în antreprenoriat m-am izbit în primul rând de

...


Un om care folosește eficient tehnicile de comunicare și persuasiune reușește să stabilească parteneriate pe termen lung, nu doar pentru a închide o negociere. Când folosești cu măiestrie arta de a pune întrebări identifici rapid care

...


Te invit să vorbim despre două concepte extrem de importante pentru construcția unei culturi organizaționale puternice, două concepte foarte puternice la rândul lor pentru construcția unui anturaj sănătos și două concepte foarte utile

...


Testimoniale

Cine este Andy Szekely

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.

El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.


Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 

Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.

Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.

Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

  • Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
  • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).