fbpx

Life Mastery

Cursuri pentru evoluţia personală şi profesională create de Andy Szekely şi Bootcamp University

Conceptul 6C

Modelul celor 6 arii, pe scurt Conceptul 6C reprezintă un proiect marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om:

 • Carieră (leadership și performanță)
 • Conectare (relații și comunicare)
 • Cash (prosperitate și bani)
 • Corp (sănătate și productivitate)
 • Creştere (evoluție personală și profesională)
 • Contribuție (colaborare și public speaking)

Corp (sănătate și productivitate)

Armonizează-ți mintea, corpul și emoțiile și bucură-te de ENERGIE, SĂNĂTATE și VITALITATE!

O idee foarte rar explicată în lumea dezvoltării personale este legătura dintre emoții și energie.

De aceea e  important să ai grijă ce mănânci, cata mişcare faci, cum dormi, cu cine te însoţeşti şi cum te bucuri de timpul liber.

Motivaţia este întotdeauna conectată cu gândurile tale, cu ceea ce se întâmpla în mintea şi în corpul tău, dincolo de ceea ce se vede la suprafaţă.

Dacă vrei să te bucuri de un corp sănătos, nu e de ajuns doar să faci exerciţii fizice şi când spun “corp sănătos” mă refer să-ți aranjezi mintea, convingerile, atitudinile esențiale în legătură cu sănătatea, energia şi vitalitatea ta.

Învață cum să:

 • Îți gestionezi și îți crești energia și cheful de viață.   
 • Îți instalezi obiceiuri pentru un stil de viaţa sănătos. 
 • Elimini conflictele interioare  
 • Îți aliniezi mintea, corpul și emoțiile.

 

Majoritatea oamenilor își doresc să trăiască mult cu condiția să trăiască bine spre finalul vieții lor, adică să se bucure de sănătate, energie și vitalitate, iar asta depinde foarte mult de felul în care gândești despre

...


Cu toții experimentăm stresul în viețile noastre.
Poate fi o stare de moment sau o senzație de lungă durată. 
Putem fi stresați înainte de un examen, înainte de o primă întâlnire, sau putem fi stresați din cauza jobului

...


Viaţa emoţională este un rezultat al felului în care ne structurăm mental realităţile percepute din mediul înconjurător.
Simplu spus, felul în care creezi imagini în mintea ta, felul în care îţi formulezi dialogul interior,

...


Testimoniale

Cine este Andy Szekely

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.

El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.


Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 

Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.

Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.

Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

 • Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
 • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
 • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).