fbpx

Life Mastery

Cursuri pentru evoluţia personală şi profesională create de Andy Szekely şi Bootcamp University

Conceptul 6C

Modelul celor 6 arii, pe scurt Conceptul 6C reprezintă un proiect marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om:

  • Carieră (leadership și performanță)
  • Conectare (relații și comunicare)
  • Cash (prosperitate și bani)
  • Corp (sănătate și productivitate)
  • Creştere (evoluție personală și profesională)
  • Contribuție (colaborare și public speaking)

Creştere (evoluție personală și profesională)

Din ce în ce mai mult, oamenii tind să-şi aleagă un job cu inima şi spiritul, căutând o muncă pasionantă, care solicită dezvoltarea şi în acelaşi timp o activitate care aduce satisfacţii prin care să poată contribui la mediul din care fac parte. Alternativa a devenit de netolerat reprezentată fiind de o muncă repetitivă, împotriva valorilor personale, neaducătoare de satisfacţii spirituale.

Echilibrul omului modern a devenit direct proporţional cu echilibrul celor patru inteligenţe (inteligența fizică, inteligenţa mentală, inteligenţa emoțională și inteligenţa spirituală) care au nevoie să fie cultivate în permanenţă. 

Armonizarea celor 4 inteligenţe reprezintă sursa echilibrului care stă la baza împlinirii și a fericirii. 

Dezvoltarea personal şi performanţa indivuduală presupune, în primul rând, asumarea responsabilităţii pentru toate rezultatele pe care le obţii. Un prim pas în performanţa personală presupune să-ţi stabileşti obiective din ce în ce mai ambiţioase, până ajungi la nivelul de măiestrie. 

Află cum poți să-ți crești performanța personală până la nivelul de măiestrie și să obții rezultatele pe care ți le dorești.  

Cu toții ne facem planuri, atât pentru ziua în curs, cât și pe termen lung...

Planurile ne dau o direcție şi ne ajută să ne ghidăm într-o lume care altfel pare haotică. Partea dificilă constă însă în concretizarea planurilor pe

...Indiferent ce îţi aduce viaţa, atât pe plan personal, cât şi profesional, e bine să-ţi asumi responsabilitatea 100%.

Asta înseamnă să fii Hotărât.

Hotărârea este un element fundamental atunci când îţi doreşti să

...


Testimoniale

Cine este Andy Szekely

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.

El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.


Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 

Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.

Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.

Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

  • Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
  • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).