fbpx

Life Mastery

Cursuri pentru evoluţia personală şi profesională create de Andy Szekely şi Bootcamp University

Conceptul 6C

Modelul celor 6 arii, pe scurt Conceptul 6C reprezintă un proiect marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om:

  • Carieră (leadership și performanță)
  • Conectare (relații și comunicare)
  • Cash (prosperitate și bani)
  • Corp (sănătate și productivitate)
  • Creştere (evoluție personală și profesională)
  • Contribuție (colaborare și public speaking)

Life Mastery

Alege-ţi aria pe vrei să o dezvolţi:

Carieră (leadership și performanță)

Principiul Pareto, un fapt dovedit și recunoscut de majoritatea specialiștilor, spune că 20% dintre performerii de top, în orice profesie, obțin 80% din rezultate și venituri. Dacă aplici de două ori această regulă, rezulta că doar 4%...

Investeşte în viitorul tău

Conectare (relații și comunicare)

Partener de cuplu? Partener de business? Copil? Părinte? Prieten? Indiferent de ce rol ai e important să vorbești pe limba relației tale. Relațiile sănătoase ne mențin sănătoși și împliniți și acest lucru e demonstrat...

Investeşte în viitorul tău

Cash (prosperitate și bani)

Învață cum să îţi organizezi cele mai importante resurse din viaţa ta: TIMP, ENERGIE, BANI. Cum să îţi elimini blocajele legate de bani, ce strategii investiționale ți se potrivesc și ce obiceiuri de prosperitate ți se potrivesc. ...

Investeşte în viitorul tău

Corp (sănătate și productivitate)

Armonizează-ți mintea, corpul și emoțiile și bucură-te de ENERGIE, SĂNĂTATE și VITALITATE! O idee foarte rar explicată în lumea dezvoltării personale este legătura dintre emoții și energie. De aceea e  important să ai grijă ce ...

Investeşte în viitorul tău

Contribuție (colaborare și public speaking)

"Când te cunoști pe tine devii LIBER, când îi cunoști pe ceilalți devii LIDER, iar contribuția ocupa un loc fruntaș pe lista de valori a liderilor autentici." Andy Szekely Să-ți asumi un rol de lider, indiferent că e vorba de viața...

Investeşte în viitorul tău

Creştere (evoluție personală și profesională)

Din ce în ce mai mult, oamenii tind să-şi aleagă un job cu inima şi spiritul, căutând o muncă pasionantă, care solicită dezvoltarea şi în acelaşi timp o activitate care aduce satisfacţii prin care să poată contribui la mediul din...

Investeşte în viitorul tău

Testimoniale

Cine este Andy Szekely

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.

El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.


Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 

Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.

Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.

Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

  • Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
  • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).